Чи буде цей тиждень у Верховній Раді енергоефективний? В Уряді сподіваються

Ми рухаємось у жорсткому графіку! До 1 квітня має бути розглянутий необхідний законодавчий пакет з енергоефективності. Нам потрібна підтримка народних депутатів. Ключові законопроекти мають бути включені до порядку денного ВРУ вже цього тижня.

Про це заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на Погоджувальній раді у парламенті, інформують наше видання у прес-службі Віце-прем’єр-міністра України.

«Наразі Україна знаходиться в міжопалювальному періоді. Сьогодні ми готові надати споживачу не тільки «теплі кредити», а й спільно з нашими європейськими партнерами підтримку з технічної та фінансової допомоги. Тому, ще раз звертаюсь до народних депутатів та керівників фракцій, підтримати надзвичайно важливі закони для України. Їх прийняття зніме тиск на державу і українські родини, які сьогодні перебувають під тиском комунальних тарифів», — наголосив Геннадій  Зубко.

 Віце-прем’єр-міністр зазначив, що блок законів з енергоефективності підтриманий всіма фракціями у ВРУ, тому він має бути включений до порядку денного вже цього тижня. Зокрема, це законопроекти:

«Про житлово-комунальні послуги» (№1581-д)

«Про комерційний облік комунальних послуг» (№4901)

«Про енергетичну ефективність будівель»(4941)

«Про Фонд енергоефективності» (№5598)

«У проведенні реформ Україна на шляху проектного менеджменту, коли поставлені чіткі цілі, і за певний термін має бути результат. У нас є чіткий графік їх просування, і до 1 квітні мають бути прийняті закони з енергоефективності, аби дати інструменти фінансової і технічної підтримки українським споживачам», — зазначив Зубко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?