Чому Вадим Рабінович продав футбольний клуб «Арсенал» Оніщенку

Телеглядач з Києва запитав Вадима Рабіновича: «Ви багато критикуєте всіх, а ви ж теж не такий вже білий та пухнастий, бо колись продали свій футбольний клуб «Арсенал» Оніщенку…»***

У свій час «Арсенал» я вивів за чотири роки на вищий рівень – він зайняв у рейтингу шосте місце, чого ніколи не було раніше, − відповів на запитання телеглядача політик Вадим Рабінович у своїй програмі на телеканалі «112» 19 березня. – Щоб утримувати на високому щаблі такий потужний клуб, треба міцніше було дружити з оточенням Януковича, бо на чесний бізнес не утримаєш такий колектив. Я, на щастя, не пішов на такий крок… Оніщенко запропонував мені продати йому цей клуб… Ну, а чому не продати – він людина заможна, з грошима, я подумав, що він поведе цей клуб далі з успіхом. Але я помилився. Ну, вибачте мене за це. Тепер нема ані клубу, ані Оніщенка.

*** Олександр Романович Онищенко − український підприємець, народний депутат Верховної Ради України 7-го та 8-го скликання. У 2016 році покинув Україну після пред'явлення кримінальних звинувачень і позбавлення депутатської недоторканності.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?