Чоловік ходив з карабіном не довго

Городнянським відділом Менської місцевої прокуратури Чернігівської області скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця Сновського району, який придбав, зберігав та носив вогнепальну зброю без передбаченого законом дозволу.

Так, вказаний громадянин, йдучи вздовж залізничних колій поблизу м. Городня, знайшов та привласнив карабін, перероблений саморобним способом, таким чином придбав вогнепальну зброю, та у цей же день переніс її до нежилого господарства, розташованого на території Сновського району, де її і зберігав. У подальшому забрав зазначений карабін та переносив його при собі. Під час проведення обшуку його особистих речей співробітниками Городнянського відділення поліції Менського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області карабін було виявлено та вилучено. Указаний карабін згідно висновку експерта є вогнепальною зброєю.

Дії мешканця Сновського району у ході досудового розслідування кримінального провадження кваліфіковано за ч. 1 ст. 263 КК України як придбання, зберігання та носіння вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

Судовий розгляд триває.

Юлія Червонюк,

начальник Городнянського відділу Менської місцевої прокуратури молодший радник юстиції 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?