Четвер — без дощу

5 квітня в Україні очікується хмарна погода. Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі складе +2...+12 градусів, удень — +8...+20. Вітер змінних напрямків, переважно південний, південно-західний, південно-східний та західний, 1-8 м/с, за даними Sinoptik.ua.

У північних областях — хмарна погода. У регіоні опадів не передбачається. Вночі повітря охолодитися до +2...+8 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть до +15...+17. Вітер південний, південно-західний і південно-східний, 1-6 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +5...+7 градусів, удень повітря прогріється до +8...+16. Вітер західний, південно-західний, південний і південно-східний, 1-6 м/с.

У Криму переважатиме хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +2...+8 градусів. Денна буде коливатися від +13 до +18. Вітер південно-західний, південний і південно-східний, 1-4 м/с.

У східних областях — хмарна погода. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +3...+6 градусів, денна температура повітря складе +12...+17. Вітер південний, західний і південно-західний, 1-6 м/с.

У західних областях — хмарна погода. У регіоні очікується суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +5...+12 градусів, удень підніметься до +13...+20. Вітер західних, південних і південно-західних напрямків, 1-4 м/с.

У Карпатах — хмарна погода. У регіоні передбачається суха погода. Температура повітря вночі до +8...+11, вдень до +15...+17 градусів. Вітер переважно південних, південно-східних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с.

У центральних областях переважатиме хмарна погода. У регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів, удень — від +16 до +18. Вітер південний і південно-східний, 1-6 м/с

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?