Чернігівці довіряють вирішення своїх проблем Геннадію Корбану

Корбан (2)Тривають зустрічі кандидата в народні депутати України Геннадія Корбана і чернігівців. І з кожною новою зустріччю – поспілкуватися з відомим меценатом і політиком приходить все більше містян. Цифра в пару сотень співрозмовників – давно стала звичною.

Відверто говорять про різні речі:  про події на Сході країні, про недолуге житлово-комунальне господарство міста, про відсутність гарячої води, про високі тарифи, про неякісну медицину. Щодо останньої – рідко коли яка молода матуся не підходить до Геннадія Корбана зі скаргою на «лікування»: то пологи приймають, завдаючи дитині травм, то заліковують матір і немовля шаленою кількістю ліків, то взагалі просто відмахуються.  Геннадій Корбан цінує таку щирість чернігівців і вельми вдячний за неї:

  • Мені приємно, що ви приходите до мене, у вас є до мене запитання, ми можемо і подискутувати, і поговорити про наболіле, спільно віднайти шляхи вирішення. Бо тільки так можна творити вільну, щиру націю та якісно нове суспільство.

Корбан (1)Нині у соцмережах з-поміж кандидатів по 205-му округу вельми популярно виставляти фото звіти зустрічей з виборцями. Однак, один молодий і провладний кандидат чомусь цього не робить. Фото публікуються лише щодо якогось масового приводу, наприклад, встановлення майданчика. Причина цього проста: до нього не підходять люди. Навіть останні вихідні – на Красній площі, де з помпою кандидат встановив електронну бібліотеку,  засвідчили – бажаючих послухати хлопця, який народився зі срібною ложкою в роті, знайшлося заледве з півсотні.

Корбан (3)Та й тих, швидше за все, спонукали відвідати захід. Вчителі, медики відкрито говорять, що відвідувати заходи киянина їх змушує…керівництво. Ось такий вибір…без вибору.

Олена МІЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?