Чернігівці допомогли захисникам України, яких обстрілюють з російської зброї

Чернігівська команда Руху В.Наливайченка «Справедливість» і проекту «Армія Гідності» доставила допомогу українським захисникам в зону АТО, а саме — в обстрілювану Красногорівку.

«Ми повідомили жителям міста і підприємцям Чернігова про чергову поїздку в АТО і написали, чим українські бійці просять допомогти. І наша команда відвезла допомогу в Красногорівку, поруч з Авдіївкою, яку в той день обстріляли», — розповідає лідер Руху В.Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області Оксана Голубова.

ATOKras_(01)
Команда передала для захисників України чай, каву, воду, цигарки, светри, засоби гігієни, медикаменти, товари побутової хімії, маскувальні сітки, банери і мішки для будівництва укріплень, книги тощо.

ATOKras_(03)Менш ніж за 3 години перед приїздом, Красногорівку обстріляли з боку Донецька. Прилетіло 73 снаряди, серед них і калібром 152 міліметри.

ATOKras_(06)Пробило дах 2-поверхового житлового будинку. Перебило світло у селищі і газ. Люди пересиділи у підвалах. Усі живі. Поранених після цього обстрілу не було.

ATOKras_(08)

ATOKras_(10)

ATOKras_(16)

ATOKras_(17)

ATOKras_(18)

На фото: допомога бійцям, чаювання після обстрілу, знищений дах будинку, смертоносні осколки обстрілу.

Володимир БЕРЕЗИНСЬКИЙ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?