Чернігівський філармонійний центр — переможець бізнес-рейтингу «Лідер року»

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФІЛАРМОНІЙНИЙ ЦЕНТР — ПЕРЕМОЖЕЦЬ БІЗНЕС-РЕЙТИНГУ «ЛІДЕР РОКУ 2018» 

За підсумками загальнодержавного комплексного ранжування, на основі аналізу фінансово-економічних показників в категорії «Театральна та концертна діяльність», Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм обійняв п’яте місце (Золото) серед кращих суб’єктів господарювання України за показниками «Динаміка вартості чистих активів», та посів перше місце (Золото) серед суб’єктів господарювання Чернігівської області у номінації «Фінансові показники успішної діяльності».

Про це повідомила голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Інна Литвинова.

В загальноукраїнському золотому рейтингу Чернігівський обласний філармонійний центр випередили лише Національна опера України (І місце), Національний Академічний драматичний театр ім. І.Франка (ІІ місце), ДП «ХНАТОБ» (ІІІ місце) та Криворізький державний цирк (ІV місце).

У рейтингу державних і комунальних підприємств Чернігівщини Філармонійний центр випередив Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім.Т.Г Шевченка (Срібло) та Чернігівський обласний театр ляльок ім. О.Довженка (Бронза).

— Вважаємо, що підприємства, яким із року в рік, попри всі складнощі, вдається досягати достойних результатів, підтверджених, зокрема, і незалежними експертами, варті підтримки та поваги суспільства і держави, — зазначила голова оргкомітету Національного бізнес-рейтингу в Україні Інна Литвинова.

Олександр Соломаха

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?