Чернігівських споживачів навчали користуватися Особистим кабінетом

На Бізнес-фесті «Чернігівгаз» навчав чернігівців користуватися Особистим кабінетом.

Компанія «Чернігівгаз» вдруге долучилася до участі у Бізнес – фестивалі «Разом до успіху», який організували до Дня підприємця представники бізнесових кіл сумісно з владою Чернігівщини. Фахівці клієнтського сервісу не лише прорекламували можливості дистанційного спілкування з газовою компанії, а й влаштували для відвідувачів заходу промо-акцію. Всі бажаючі мали змогу зареєструвати Особистий кабінет споживача газу і отримати від компанії корисні подарунки.

Впродовж дня співробітники клієнтського сервісу «Чернігівгазу» роздавали промо-продукцію з рекламою Особистого кабінету, мобільного додатку 104 Mobile, номерів контакт-центру. Консультували чернігівців та допомагали зареєструватися в Особистому кабінеті споживача газу на сайті 104.ua.

Кожен, хто зголосився на реєстрацію, отримав корисні сувеніри — брендовані чашки, газові запальнички для плити, магніти, ручки. У спеціально облаштованій фотозоні всі бажаючі фотографувалися з анімаційним персонажем — СуперГазом.

На думку газовиків, для всіх фестиваль став чудовою можливістю урізноманітнити своє звичне дозвілля — підприємствам зміцнити корпоративний дух трудових колективів, ознайомити чернігівців зі своєю продукцією, знайти нових клієнтів та налагодити з ними комунікацію. В свою чергу відвідувачі свята мали змогу цікаво і з користю провести вихідний день.

«Сьогоднішнє свято дало нам добру нагоду зробити черговий крок назустріч споживачам газу. Чимало відвідувачів зацікавилися нашою пропозицією і стали новими користувачами Особистим кабінетом. Завдяки Бізнес-фесту «Чернігівгаз» ознайомив та нагадав містянам про наші дистанційні сервіси — як вони працюють і чим корисні. На мою думку, власне такі заходи вигідні всій громаді – і клієнтам, і надавачам послуг, і тому повинні стати традиційними», — поділилася враженнями голова правління «Чернігівгазу» Алла Ярова.

В ході урочистого відкриття фестивалю організатори нагородили кращих бізнесменів Чернігівщини. Під час святкової кавалькади, яка пройшла ходою від Красної площі до Центрального парку культури та відпочинку, чернігівці побачили справжнє костюмоване дійство — як Бог торгівлі Гермес з Німфами, проїхавшись містом на чолі ходи, символічно провів бізнес до Олімпу.

Всі компанії постаралися представити себе в вигідному ракурсі – глашатаї несли прапори з логотипами. Співробітники, одягнені в корпоративний одяг, задавали святковий настрій. На чолі колони «Чернігівгазу» рухався спецавтомобіль аварійно-диспетчерської служби, яка є гордістю і своєрідною візитівкою компанії.

В міському парку на відвідувачів чекала виставка-ярмарок, де майже сотня компаній та установ приваблювали та розважали гостей різноманітними ярмарковими активностями, частували смаколиками. На спеціальних локаціях проводилися вікторини та конкурси, демонструвалися вироби народних майстрів, працювали фотозони, а на сценах бізнес-фесту місцеві колективи розважали містян творчою програмою.

Наталія Свириденко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?