Чернігівські ветерани АТО перемогли десантників

Футбольна гра першого кругу Всеукраїнської ліги учасників АТО дивізіону «Північ» принесла перемогу чернігівській футбольній команді «Старт АТО».

На місцевому стадіоні «Локомотив» збірна команда військовослужбовців окремої десантно-штурмової бригади «Купол-95» з м. Житомира отримала поразку від чернігівських футболістів з рахунком 0:1.

— Гра була практично рівною, гідні суперники, ніхто не хотів поступатися і долю поєдинку вирішив лише один гол наприкінці матчу, який ми забили з пенальті, — розповів тренер та капітан футбольної команди «Старт АТО» з Чернігова, ветеран АТО/ООС Дмитро Тарасенко. — Великим позитивом є те, що багато хлопців, які проходять військову службу зараз, поєднують армійське життя з футболом. У мене вся команда – це діючі військовослужбовці як ЗСУ так і інших військових формувань, які одночасно є ветеранами АТО/ООС. Лише я пенсіонер, проте це не зупиняє мене постійно грати у футбол. 

Наразі чернігівська команда «Старт АТО» посідає третє місце у турнірній таблиці і після двотижневого відпочинку ветерани продовжуватимуть боротьбу за чемпіонство.

Ігор Березинський, спеціальний кореспондент Інформагентства МО України АрміяInform

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?