Правоохоронці встановлюють «антимайданців-тітушок»

ТітушкиПравоохоронці Чернігівщини закликають до активної співпраці небайдужих громадян у встановленні осіб, причетних до організації виїздів жителів області до м. Києва в період 2013—2014 років для протидії мирним зібранням на «Євромайдані».

Як повідомив т.в.о. начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, працівники десятьох територіальних підрозділів внутрішніх справ області разом з колегами з прокуратури вже встановили організаторів подібних протиправних діянь. Слідчими підрозділами Чернігівського і Ніжинського міських, Городнянського, Бобровицького, Новгород-Сіверського, Сосницького, Ріпкинського, Семенівського та Чернігівського районних відділів УМВС відкриті кримінальні провадження за статтями 293 (групове порушення громадського порядку) та ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Водночас, як зазначив Вадим Філашкін, правоохоронці добре усвідомлюють, що вже зроблені викриття ще не відображають усього масштабу ганебного явища. Наполеглива слідча робота на цьому шляху щодня приносить нові факти та докази.

Тому міліція звертається до всіх небайдужих громадян із закликом до співпраці зі встановлення об’єктивних даних у кримінальних провадженнях з метою притягнення до кримінальної відповідальності винних осіб. Всебічне, повне та об’єктивне розслідування цих кримінальних правопорушень потребує якомога повнішої доказової бази — надходження інформації від свідків та очевидців скоєння правопорушень, надання фото- та відеоматеріалів щодо організації вказаних перевезень, участі громадян у зазначених акціях, причетності до цього посадових осіб державних органів, установ та організацій.

Якщо ви володієте такою цінною для слідства інформацією, просимо обов’язково повідомити її до чергової частини територіального підрозділу внутрішніх справ або органів прокуратури за місцем вашого мешкання. Анонімність та конфіденційність гарантується.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?