Чернігівські ліцеїсти в День знань поклялися… Фоторепортаж

02У Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою відбулися урочисті заходи з нагоди Дня знань та початку нового навчального року.

159 першокурсників проголосили Урочисту обіцянку суворо дотримуватися правил поведінки ліцеїста та гідно нести горде ім’я вихованця Чернігівського ліцею. Серед «новобранців» ліцею діти позбавлені батьківського піклування та опіки, діти сироти, а також діти учасників антитерористичної операції.

01

06

10Зі словами привітань звернувся начальник ліцею полковник запасу Микола Шпак, який висловив щиру вдячність місцевим органам влади, офіцерам-вихователям, батькам — усім тим, хто надає допомогу, підтримує і відстоює право на функціонування і розвиток ліцею. А своїм вихованцям побажав успіхів у навчанні та  спраги до знань.

03

07За пропозицією Миколи Шпака присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про випускників ліцею, які загинули у зоні АТО в Донецькій і Луганській областях.

04

08

11З початком нового навчального року особовий склад ліцею також привітали представники місцевої влади,   випускники ліцею різних років, рідні та близькі, ветерани та офіцери-вихователі ліцею. Наприкінці урочистого зібрання для ліцеїстів пролунав Перший дзвоник.

05

09

02Слід зазначити, що у Збройних Силах України на сьогодні проходить службу офіцерами понад 1000 вихованців ліцею, багато з яких беруть участь у антитерористичній операції. Також 120 цьогорічних випускників навчального закладу вступили на навчання до військових вишів.

Григорій МАЗУР, підполковник. Фото автора

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?