Чернігівська «ДЕСНА» розгромила «РУХ»

8 березня матч сімнадцятого туру Чемпіонату України у вищій лізі, футболісти «Десни» провели на виїзді у Львові проти місцевого «Руху».

З перших хвилин матчу футболісти «Десни» почали домінувати на полі, і як наслідок, на 22-й хвилині відкрили рахунок. Ісландський захисник львів’ян Рагнар Сігурдссон грубо помилився у власному карному майданчику, м’яч перехопив Андрій Тотовицький, нападник «Десни» виконав передачу на Євгена Чепурненка, який і відправив м’яч у сітку воріт «Руху».

Після забитого голу «сіверяни» продовжували володіти територіальною та ігровою перевагою, а на 42-й хвилині подвоїли рахунок. Андрій Тотовицький здійснив стрімкий рейд до штрафного майданчика господарів, відпасував м’яч на Єгора Картушова, який і зробив рахунок 0:2 на користь «Десни».

В другому таймі чернігівські футболісти повністю переважали львів’ян. На 62-й хвилині захисник «Руху» Максим Білий зіграв у власному карному майданчику рукою, і арбітр матчу Віталій Романов призначив пенальті, який бездоганно реалізував Пилип Будківський.

Невдовзі футболісти «Десни» забили четвертий гол. Олексій Гуцуляк майстерним ударом з правого флангу штрафного майданчика господарів, поставив фінальну крапку у зустрічі.

Отже, після перемоги над львівським «Рухом» з рахунком 0:4, «Десна» продовжує перебувати на четвертій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар», третє – луганська «Зоря».

14 березня матч вісімнадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» проведуть на виїзді проти Чемпіона України донецького «Шахтаря».

Результати матчів 17 туру:

«Рух» (Львів) — «Десна» (Чернігів) 0:4.

ФК «Маріуполь» — «Ворскла» (Полтава) 0:1. «Олімпік» (Донецьк) — «Шахтар» (Донецьк) 0:1.

«Динамо» (Київ) — ФК «Минай» 3:0. «Зоря» (Луганськ) — ФК «Львів» 4:0.

«Інгулець» (Петрове) — «Колос» (Ковалівка) 0:0. СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 0:0.

Олександр Молибога, спеціально для видання Суспільний кореспондент

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?