Чернігівський полк зв’язку відзначив річницю створення

Без зв’язку немає управління, а без управління немає перемоги. Це залізне правило зв’язківців, у тому числі й чернігівських. 3 травня Чернігівський полк зв’язку оперативного командування «Північ» відзначив 4-у річницю з дня  заснування.

З нагоди сформування військової частини під час урочистого заходу були нагороджені кращі військовослужбовці. Відзнаки, грамоти та подяки командувача військ оперативного командування вручив начальник військ зв’язку – начальник управління зв’язку та інформаційних систем ОК «Північ» половник Олександр Павленко.

— Вже через місяць після формування полку ви відправилися в зону виконання завдань за призначенням. І на сьогодні в полку служать понад 200 учасників бойових дій. Ви стали прикладом патріотизму, звитяги та мужності. З кожним роком особовий склад дійсно професійно росте, набирається досвіду, — сказав у вітальному слові полковник Олександр Павленко та висловив подяку за вірну службу.

Крім того, він не оминув увагою і постійне покращення технічної бази та матеріального забезпечення полку. Наприклад, зведення нових казарм поліпшеного типу для контрактників на території військової частини. А наразі вже проводиться розчищення ділянки для будівництва гуртожитку для офіцерів.

Вітав та дякував особовому складу і командир полку зв’язку полковник Ігор Напольський, вручивши військовим медалі та почесні нагрудні знаки від вищого військового командування, а також відзнаки Президента України за участь в Антитерористичній операції.

 

Ігор Березинський — спеціальний кореспондент Інформагентства Міноборони (м. Чернігів)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?