Чернігівець «замінував» банк у Києві

​У Києві затримали псевдомінера банків з Чернігівщини.

До столичної поліції від невідомого надійшло повідомлення про те, що заміновано банки на вулицях Раїси Окіпної та Микільсько-Слобідській. За вказаними адресами виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, екіпажі патрульних, працівники вибухотехнічної служби та кінологи, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Працівники поліції, які прибули на вулицю Микільсько-Слобідську, обстежили зазначену будівлю, хоч там і не розташовувалося банківське відділення. А під час огляду будинку на вулиці Раїси Окіпної поліцейські виявили банкомат фінансової установи. У результаті перевірок, небезпечних предметів не виявили.

Згодом працівники карного розшуку встановили особу, яка повідомила про псевдозамінування. Зловмисником виявився 39-річний уродженець Чернігівщини, який останнім часом мешкає у столиці. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Анна Шевчук, відділ комунікації поліції Києва

Фото прес-служби Нацполіції Києва

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?