Чернігівець поцупив шмат бронзи з пам'ятника. Поліція крадія затримала

Раніше судимий чернігівець поцупив частину демонтованого в рамках декомунізації пам’ятника, що зберігається на одному з комунальних підприємств міста. Однак співробітники Чернігівського відділу поліції швидко вийшли на слід викрадача.

Про це повідомили в секторі комунікацій обласної поліції.

Бажання викрасти шматочок «вождя» було таке сильне, що чолов'яга навіть наважився пошкодити дерев’яну стінку складського приміщення комунального підприємства. В результаті зловмисник викрав 50-кілограмовий уламок бронзового пам’ятника.
По гарячих слідах поліція вийшла на слід чоловіка, який мешкає неподалік від комунального підприємства. Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила мікрооб’єкти, які свідчили про причетність чоловіка до крадіжки. Той у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Викрадене вилучено.
Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) — карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.
Триває досудове розслідування.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?