Чернігів змалювали під прикриттям темряви 

Корбан (4)34 «художніх» витворів невідомих осіб нарахували у Чернігові на обмальованих фарбами парканів, житлових будинків, магазинів, офісів. Це сталося відразу після футбольного матчу «Дніпро» − «Севілья». 

29 травня в Чернігові відбулася позачергова зустріч ймовірного кандидата в народні депутати від 205 виборчого округу Геннадія Корбана з журналістами.

Зустріч Геннадій Корбан організував безпосередньо під відкритим небом, біля весільного салону по вул. Полуботка, 30. Стіни цієї будівлі, як втім, і багато інших у місті, змалювали невідомі особи в ніч з 28 травня.

Корбан (1)
Для збільшення фото, клацніть по ньому

 

Корбан (2)Різні написи («Дніпро-чемпіон», «Гена-депутат», «Корбан прийде — порядок наведе», «Корбан — наш депутат!» − їх нарахували аж 34), з'явилися на парканах, вивісках, магазинах відразу ж після трансляції футбольного матчу «Дніпро» — «Севілья» на великому екрані, встановленому на Красній площі. Організував масовий перегляд трансляції матчу для чернігівців Геннадій Корбан.

Корбан (5)

Корбан (14)Під час спілкування з журналістами політик зазначив, що навряд чи вандали є місцевими жителями, оскільки розмальовували будівлі так, що їм було абсолютно байдуже те, у якому стані буде місто.

Корбан (12)

Корбан (3)Геннадій Корбан після зустрічі з представниками мас-медіа особисто взявся відчищати деякі змальовані об'єкти.

Корбан (8)

Корбан (6)Нагадаємо, що 28 травня Центральна виборча комісія оголосила про дострокові вибори у Чернігові (в окрузі 205), де на минулих виборах перемогу здобув Валерій Куліч, і якого у цьому році Президент України призначив головою Чернігівської обласної держадміністрації. Офіційна виборча кампанія у зазначеному окрузі розпочинається за кілька днів.

Сергій ВІТЕР, спеціально для sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?