Чернігів: ставки ростуть, скупка голосів набуває небачений розмах

Березенко (3)У колишній приймальні голови Чернігівської ОДА Валерія Куліча, яка знаходиться по вул.Полуботка 20/1, підкуповують виборців. Там, за словами нардепа Віталія Купрія, роздають конверти з 400 гривнями для того, щоб люди голосували за кандидата Сергія Березенка. 

На місці знаходяться народні депутати Денисенко, Дідич та Луценко. Крім цього на місці подій присутні і кандидати в народні депутати Геннадій Корбан та Ігор Андрійченко. Також на місці подій був присутній начальник міського відділу міліції Антон Шевцов і довірена особа Сергія Березенка Микола Носко.

Березенко (9)

Березенко (5)

Березенко (1)На місці події, крім байдужої міліції, знаходяться також міцні спортивні хлопці напівкримінального виду — «тітушкі», молодші товариші міської влади та чиновницької команди С. Березенка.

Міліція, як і раніше в подібних випадках, демонструвала повне небажання стояти на сторожі закону. В рамках виконання слідчих дій працівники випустили з приміщення близько десятка працівників штабу з набитими доказами − сумками та рюкзаками.

Березенко (2)

Березенко (3)

Березенко (4)«Шансів знайти докази злочину зараз малі, так як міліція випустила близько десяти працівників штабу Березенка з сумками і навіть рюкзаками за плечима. Їм вдалося втекти», − констатує народний депутат В. Купрій.

Березенко (6)

Березенко (7)

Березенко (8)За пропозицією депутата Ігоря Луценка частина присутніх виїхала на вул.Одинцова 9, к. 402, де, за інформацією І. Луценка, агітатори Березенка повинні були роздавати гроші.

Березенко (10)За вказаною адресою знайшлися списки з підписами людей і телефонами «десятників». Так само в приміщенні виявилося кілька людей. Частина з них розривали соціальні угоди. Двоє з присутніх заявили на камеру, що один − агітатор від Березенка, а другий − що отримав чотириста гривень за голос.

На даний момент міліція продовжує слідчі дії.

Станіслав ІВАНОВ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?