Чернігів: погрози та побиття від команди провладного кандидата

вибори7На виборчій дільниці №29 в Чернігові затримано діючий заступник голови Дніпропетровської області Гліб Пригунов. Він побив працівника «Ньюіміджмаркетінггруп» Анну Бодюл, яка проводить екзит-поли.

Представники влади, заручившись найвищою підтримкою з'їхалися до Чернігова, де творять беззаконня, не гребуючи самими низинними якостями. Це ганьба для всієї української влади. Як буде виправдовувати Президент дії своїх ставлеників? Або знову промовчить і сховає голову в пісок, як страус?

Масові побиття, провокації, засилля в місті тітушок Березенка − все це спрямовано на залякування виборців і спробу зірвати провладним кандидатом і його командою виборів. Надходять погрози на адресу журналістів і операторів, які знімають провокації, організовані командою Березенка. Одному з операторів спробували підкинути відстріляну гільзу. І пригрозили, що якщо він не перестане знімати − ще не те у нього знайдуть.

Всім цим свавіллям керують безпосередньо рідний дядько Березенко нардеп і колишній керівник українського комсомолу Анатолій Матвієнко та його колега нардеп Олександр Грановський.

До цього було ганебне обличчя влади, тепер вони показали свій звіриний оскал. Що далі?

Станіслав ІВАНОВ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?