Чернігів охоронятиме Нацгвардія

вибориУ неділю в день проміжних виборів у народні депутати від 205-го виборчого округу правопорядок у Чернігові охоронятимуть 1200 бійців Національної гвардії та більше двох тисяч міліціонерів.

Про це повідомили в обласному УМВС.

Посилено охорону окружної виборчої комісії, дільничні комісії оглянуті спеціалістами на предмет виявлення небезпечних предметів.

Наразі якихсь проблем із доставкою бюлетенів на дільниці немає.

В той же час незалежні спостерігачі та журналісти акцентують увагу на однобокість охорони громадського порядку. Наприклад, при в`їзді до Чернігова затримують «чомусь» тільки автобуси з прибічниками команди Геннадія Корбана; відсутність будь якої реакції з боку правоохоронців до багаточисленних фактів підкупу виборців на підтримку кандидата від влади; непрозоро, м`яко кажучи,  були вчинені дії правоохоронців при виїмці вогнестрільної зброї в автомашині, яка належала команді провладного кандидата Березенка; є багато інших «дивних» фактів, при цьому влаштовуються різного роду провокації стосовно кандидата в нардепи Геннадія Корбана, навіть такі, що пов`язані зі зброєю.

Все це свідчить про те, що владні структури діють виключно у змові з командою владного кандидата. Аналізуючи всі факти, можна зробити попередній висновок про те, що на минулих виборах при колишніх президентах, використання адмінресурсу, а відтак і порушення виборчого законодавства, відбувалося абсолютно не в таких грандіозних масштабах, як нині.

sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?