Чернігів екстремальний. Цікаво пройшли вихідні у місті. Фоторепортаж

5-6 серпня в Чернігові відбувся щорічний, національно-патріотичний фестиваль «Extreme Weekend» для мешканців міста, учасників АТО, волонтерів, молоді та дітей.

Це була не просто розвага, а й можливість емоційно розвантажитись. Програма заходу була досить насичена, працювало 7 локацій:

— стрибки з мосту (rope jumping)

— військово-спортивна гра Lasertag

— катання на човнах-дракон – Драгонботах

— турнір з волейболу

— пляжний футбол

— фаєр-шоу

— нічне екстремальне кіно.

— Протягом дня всі мали можливість скуштувати рибну юшку та козацький куліш, які приготували представники Козелецької команди Руху «Справедливість», — зазначила керівник Чернігівської обласної організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Оксана Голубова. — Такі заходи дають можливість перезавантажити емоційний стан, забути негативні емоції та звичайно, приємно провести час з сім'єю на лоні природи, або в хорошій компанії.

Оксана Голубова від усієї Чернігівської команди Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» подякувала Департаменту сім’ї молоді та спорту й особисто Ніні Леміш, а ще Альберту Черешку, директору школи КДЮСШ № 1 – Сергію Романчуку, ГО «SEMARGL», цирковій студії «Менестрелі» та фаєр-колективам «Agniy», «The Vipe-Band», «Kronos» за допомогу та підтримку у проведенні заходу.

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?