Чернець підрізав свого коханця-монаха через ревнощі

В одному з монастирів Ніжинщини чернець поранив, але не смертельно, іншого монаха через ревнощі.

Монах не зміг вибачити своєму коханцеві по монастирю, коли його запримітив у «подружній» зраді. Він настільки накопичив у собі зла, що одного разу вдався до жорстокої помсти — ледь не позбавив життя свого «однодумця».

І хоча сама подія сталася у жовтні, розголосу вона набуває лише зараз.

Про це інформує С-14 Чернігів на своїй сторінці у Фейсбук з посиланням на видання Правда.тут.

Подія сталася у монастирі, який належить УПЦ Московського патріархату. Скандальну справу намагався зам'яти один з нардепів від Чернігівщини, який лобіює в регіоні, і, зокрема, на Прилуччині та Ніжинщині діяльність саме московської церкви, однак подію приховати все це не вдалося.

Такий вчинок ченця став однією з причин кадрових змін в керівництві Ніжинської єпархії УПЦ МП.

21 грудня 2017 року на зміну Іренею призначили Климента Вечерю, який до цього очолював інформаційно-пропагандистський відділ УПЦ МП.

Климент Вечеря — головний фахівець МП в Україні з пропаганди та інформаційних диверсій. Призначений на офіційну посаду завідуючим інформаційної роботи МП в Україні після усунення «проукраїнського» Кирила Говоруна – улюбленця Іларіона Алфєєва. Чому? Бо прямо виконує накази з Москви, контактує з Новинським (досить відома фігура-лобіст  промосковських позицій в Україні), курирує всі інформаційні ресурси МП, зокрема, УНІАН-релігії, СПЖ, офіційний сайт УПЦ МП.

Суспільний кореспондент

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?