Через провокації намагалися розхитати ситуацію і покарати  патріотів

ДенисенкоКоманда представника від влади — кандидата у народні депутати — дискредитує Президента. Про це заявив на прес-конференції у Чернігові народний депутат Андрій Денисенко. 

На запитання журналіста про кількість депутатів, які присутні в Чернігові, народний депутат Андрій Денисенко відповів: «Я точно знаю, що тут присутня як  мінімум половина блоку Петра Порошенка, а це – не менше 70 депутатів. Вони займаються тим, що викручують руки журналістам, влаштовують каруселі, оголюють виборчі дільниці, — роблять усе, щоб прикрити масову фальсифікацію виборів на користь Березенка».

Таким чином, все те, до чого закликає гарант Конституції, тобто — до дотримання законності, представниками блоку його імені перекреслено геть. У хід йдуть всі заборонені конституцією і законом про вибори механізми.

− День вибору почався з провокацій, — розповів Андрій Денисенко. − усі провокації спрямовані проти команди Геннадія Корбана і на користь провладного кандидата Сергія Березенка. Кричущий факт: ось цей жовтий браслет, який ви бачите на моїй руці і який роздали всім, хто працює у виборчому штабі Геннадія Корбана, а також охороні, спостерігачам, запрошеним журналістам — став приводом для арештів. За нашими даними заарештовано близько 30 осіб. Цей браслет не свідчить ні про які агресивні наміри чи то плани. Це просто відмітний знак людей, які не побоялися працювати в команді опонента провладного кандидата.

Народний депутат Андрій Денисенко також з обуренням заявив про явні і неприкриті провокації: «На даний момент в Чернігові є вже два політичних в'язні, не побоюся цього слова. Це Олександр Бородько і Юрій Щиковський. Першому підкинули пістолет, другому — гранату. Я офіційно заявляю про те, що у команди штабу і прихильників Геннадія Корбана немає не тільки незареєстрованої, а й взагалі ніякої зброї. Все це — провокації з метою розхитати ситуацію і покарати людей, які є патріотами, представниками самооборони, які наважилися виступити не на боці провладного кандидата Березенка, а на стороні опозиційного — Геннадія Корбана.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?