Чарівну передноворічну казку подарували дітям воїнів

Артисти військово-музичного центру влаштували для дітей, у яких батьки — військовослужбовці, чарівну передноворічну казку. 

Напередодні найулюбленішого дітьми свята – Нового року, артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України подарували малечі та їхнім батькам чудові театралізовані новорічні ранки та вистави.

Протягом тижня малеча мала змогу поринути в Новорічну казку, яку для них підготували військові артисти. Щороку митці з Чернігова приємно дивують своїх глядачів святковими виставами, незмінними учасниками яких є Дід Мороз та Снігуронька.

Як зазначила режисер центру Світлана Філін, до новорічних свят артисти готувалися заздалегідь: написали новий сценарій, відпрацьовували вокальні й танцювальні номери, пошили святкові костюми. Залу та живу ялинку прикрасили яскравими гірляндами та іграшками.

Під час вистави малюки поринули в подорож казковими стежками. Для того, щоб перемогти злих персонажів, їм довелося стати активними учасниками динамічних ігор під керівництвом артистів, допомагати Діду Морозу і його чарівній внучці.

На завершення святкового дійства Дід Мороз і Снігуронька вручили кожній дитині новорічний подарунок і привітали зі святом.

«Загалом артисти центру організували і провели близько п’ятнадцяти святкових заходів, – розповів начальник центру підполковник Ігор Кішман, – у Києві, Чернігові та селищах Десна і Гончарівське. А новорічні подарунки і чудові враження від казкових вистав отримали понад півтори тисячі дітей військовослужбовців, учасників бойових дій та ветеранів військової служби. Найближчим часом наш творчий колектив також влаштує свято і для малюків з Чернігівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Цікава вистава, веселі конкурси і, звичайно, гарні новорічні подарунки, до придбання яких долучилося багато благодійників з числа військовослужбовців Чернігівського гарнізону, принесуть наснагу і позитив цим діткам».

Олександр Парій,

Інформагентство Міноборони України «АрміяInform» (м. Чернігів)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?