Чаклунство, щоб ноутбук робив, або На що ворожать чернігівці

Попри розвиток науки та цифрових технологій, чернігівці продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті.

Щомісяця українці задають пошуку Яндекса майже 85 тисяч запитів зі словом [заговор], з них більше тисячі – від мешканців Чернігівської області. За відношенням запитів про замовляння до загальної їх кількості серед користувачів із різних регіонів України лідирують луганчани. Мешканці ж Чернігівщини посідають 13 місце – вони шукають заклинання частіше за киян, але рідше, ніж полтавчани.

Судячи з характеру запитів, жінки вдаються до магії помітно частіше, ніж чоловіки (принаймні, коли йдеться про кохання). Найпопулярніші замовляння, які шукають в інтернеті, якраз про особисте життя – йому присвячено майже кожен п'ятий запит про заговори. Нерідко чернігівці хочуть одружитися або повернути втрачену половинку: [заговор чтобы выйти замуж за того кто тебе нужен в домашних условиях], [заговор на встречу с любимым мужчиной], [заговор вернуть мужа от любовницы]. Іноді заклинаннями намагаються лікувати розбите серце: [как забыть мужа который предал заговор].

На другому місці за популярністю – замовляння на фінансовий добробут (майже кожен 10-й запит). За їх допомогою користувачі намагаються розбагатіти, повернути свої гроші або вилізти з боргів: [заговор щоб дали гроші], [сильный заговор чтобы деньги водились].

На третій сходинці – заговори на красу та здоров'я. Наприклад, жителі Чернігова й області шукають у Яндексі [заговор на здоровые зубы] та [жіночі хвороби заговори].

Серед інших популярних тем – замовляння на успіх у роботі та бізнесі: [заговор щоб прийняли на роботу], [заговор чтоб начальство от тебя отстало]. Трохи менше, але усе ще багато уваги чернігівські користувачі приділяють ворогам. В основному за допомогою заклинань намагаються захиститися від недоброзичливців і заздрісників, але іноді й самі не без гріха: [заговор как стать вдовой]. Дбають чернігівці і про дітей: [заговор дітям на сон]. Нарешті, заговорами прикликають удачу в різних життєвих ситуаціях: [заговоры или молитвы на удачную и лёгкую торговлю].

Найпопулярніші теми заговорів, які мешканці Чернігова й області шукають у Яндексі:
1. Особисте життя
2. Гроші
3. Краса і здоров'я
4. Робота та кар'єра
5. Вороги
6. Діти
7. Удача

Як і в інших ситуаціях, чернігівські користувачі хочуть діяти напевно. Приміром, вибираючи замовляння, цікавляться відгуками тих, хто вже його застосовував: [заговоры каких авторов книг действенны отзывы]. Крім того, хвилюються про можливі наслідки магічного втручання: [заговор от пьянства последствия].

Ось кілька дивних та цікавих заговорів, які шукали жителі Чернігова й області:

[чтобы выплатили зарплату заговор]
[заговор на закрытие путей в дом]
[заговор чтобы ребенок стал послушным]
[заговор як добитись любові в невістки]
[заговор щоб ноутбук робив]
[самий справжній заговор на навчання]
[как стать богатой и успешной заговор]

А ось які заговори у Яндексі шукали жителі різних регіонів України:

увімкніть показ зображень для перегляду картинки

[заговор для кота чтобы не уходил из дома]
[заговор щоб тьоща любила]
[заговор чтобы найти деньги 1000 гривен]
[заговор щоб директор боявся]
[заговор щоб прискорити час]
[заговор чтобы вычислить заговор]
[заговор щоб коханий дав гроші]
[заговор чтобы в гости звали]

Підготувала Наталія Журавльова, Компанія «Яндекс.Україна»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?