Бузувір отримав справедливе покарання

Набрав чинності вирок Менського районного суду, яким 12.10.2017 року до довічного позбавлення волі засуджено мешканця м. Новгород – Сіверський.

Про це повідомили в Менській місцевій прокуратури Чернігівської області.

Маючи судимість за умисне вбивство, він у червні минулого року на подвір’ї одного з господарств в с. Комань Новгород – Сіверського району, а потім на вулиці поблизу нього, на ґрунті ревнощів, завдав співмешканці багаточисельних ударів руками, ногами та дерев’яною палицею по голові та тілу, в результаті чого спричинив тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно – мозкової травми з переломом кісток та склепіння черепа, від яких жінка через годину після госпіталізації померла, не приходячи до свідомості.

Дії обвинуваченого кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене при обтяжуючих обставинах.

Державними обвинувачами в суді надано беззаперечні докази вини обвинуваченого, орієнтовано суд на призначення принципового та справедливого рішення із врахуванням суспільної небезпеки, ступеню тяжкості скоєного злочину та особи обвинуваченого, який раніше відбував покарання за вчинене вбивство.

Ухвалою апеляційного суду Чернігівської області апеляційну скаргу захисника обвинуваченого залишено без задоволення, а вирок Менського районного суду без змін.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?