Брудна вода пішла з кранів у Чернігові

водаПротягом останньої доби на аварійну службу КП «Чернігівводоканал» йдуть численні скарги від мешканців міста щодо брудної води.

Про це редакцію видання «Суспільний кореспондент» повідомила керівник прес-центру  КП «Чернігівводканал» Олена БОРИСЕНКО.

Через збої в електропостачанні 10 серпня близько 19:00   було зупинено роботу насосів на водозаборах №1 та № 2. Також відбулася зупинка роботи 15 підвищувальних насосних станцій підкачування холодної води  у мікрорайонах Центр, Градецький, Масани, Круг.  Через це на деякий час подача холодної води у місто виконувалася не в повному об’ємі .

Ситуація з просадкою електроенергії  вкотре стала причиною  зупинки роботи насосного обладнання  і виникнення гідроударів у водопровідній мережі. Це спричинило каламучення води у водопроводі і  погіршення якості послуг, що надаються абонентам КП «Чернігівводоканал».

На сьогодні службами підприємства проводиться весь комплекс робіт, щоб стабілізувати ситуацію.

Зауважимо, що диспетчерська служба КП «Чернігівводоканал» постійно веде  спостереження тиску у водопровідній мережі на всіх контрольних ділянках міста і моментально реагує на зменшення тиску у водопроводі.

Кожна скарга від споживача до диспетчерської КП«Чернігівводоканал» не залишається поза увагою,  в мікрорайонах  Чернігова ведеться як планова так і позачергова промивка водопровідних мереж з метою поліпшення  якості водопостачання.

Адміністрація підприємства просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?