Бруд проти СПУ в Чернігові замовив Соколов?

Керівники Чернігівської обласної та міської організацій Соціалістичної партії України стверджують, що проти місцевого осередку СПУ поширюються брудні технології. А замовив все це колишній Чернігівський голова Олександр Соколов, впевнені соціалісти.

Соціалісти збирають підписи проти призначення Соколова та Ткача

Нагадаємо, що  вже кілька днів поспіль СПУ та інші представники окремих громадських організацій міста проводять різні заходи з метою недопущення до влади Олександра Соколова та екс-керівника ДП «Чернігівобленерго» Володимира Ткача.

Але найактивнішу діяльність вже другий тиждень в Чернігові здійснюють соціалісти. Вони вимагають недопущення призначення на посади заступників новопризначеного голови Чернігівської ОДА Олександра Соколова і Володимира Ткача.

Олег Скварський, голова Чернігівської міської організації СПУ: «Олександр Соколов є колишнім міським головою Чернігова, член партії регіонів, людина, що займалася знесенням майдану в Чернігові і під час окупації Криму і війні на Сході, вітала Псков. Інший, Володимир Ткач, людина від російського олігарха Григоришина, надісланий в Чернігів керувати «Чернігівобленерго».

Дмитро Зінін, голова Чернігівської обласної організації СПУ: «Чи мала Соціалістична партія залишатися осторонь, як це зробили всі інші? Ми зайняли принципову позицію – не допустити Соколова і Ткача на посади заступників та організували збір підписів у населення. Лише за тиждень було зібрано близько 5000 підписів під колективним зверненням до Президента, Прим’єр-міністра та новопризначеного голови Чернігівської ОДА Олександра Мисника, проти їх призначення і звільнення з посад радників. За цей короткий час, окрім збирання підписів, актив СПУ провів зустріч з голову ОДА і проговорив його майбутню кадрову політику та отримали запевнення, що він перегляне свою позицію відносно Соколова і Ткача».

Представники СПУ публічно вручили представникам команди Соколова зібрані підписи, а також, надали комплект підписів голові Чернігівської ОДА Олександру Миснику. Це відбулося під час сесії Чернігівської обласної ради. 

«Підтримка населення і наша активна позиція призвели до очікуваної для нас реакції, — зазначив Дмитро Зінін. — Олександр Соколов найняв проти Соціалістичної партії і її лідерів в області так званих псевдо активістів, серед яких Євген Волошин і Олександр Гашпар. На жаль, в нашому суспільстві є такі особи, що за винагороду готові виконувати брудну роботу. Вони не мають партійних, чи громадських вподобань. Саме цим останні тижні займаються Волошин та Гашпар – бігають з камерами, дописують в інтернеті, намагаються зірвати публічні заходи, які проводяться СПУ».

Керівники обласної та міської організацій СПУ відзначають, що «в очах чернігівців Гашпар має сумнівну репутацію..., живе на соціальну допомогу від держави і займається підробітком на замовних акціях». Євгена Волошина соціалісти характеризують так: «Псевдо активіст», не місцевий, без освіти, працював водієм в комунальному підприємстві, пишається тим, що його дід під час Другої світової війни служив поліцаєм і знищував місцеве населення». 

Керівники та активісти Соціалістичної партії дивуються, що екс-міський голова Олександр Соколов найняв працювати проти них «таких людей».  «Бо це свідчить про дно, якого він досяг. Якщо у Олександра Соколова залишилося хоча б трохи совісті і мужності, то міг би особисто виступити, а не підсилати своїх «шісток», — констатують соціалісти. 

Дмитро Зінін: «Для новопризначеного голови ОДА така поведінка радника має бути також показовою і насторожити: а чи прийнятно мати при собі радника з неадекватними діями і підходами?»

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?