Браво, фіни, або Європейські санкції – це комарині укуси

Резервісти Фінляндії
Резервісти Фінляндії

Москву обурило. Сам кремлівський Гітлер утратив рівновагу.

Маленька “фінляндизована” Фінляндія посміла виконувати европейські санкції!

І бряцання зброєю (ядерною!) не помогло.

Світ обернувся догори раком!

Давались мо` “набой” фінам: ми вас не чіпатимемо!

Підводні човни товклися біля берегів Швеції, Норвегії, Данії, обминаючи Фінляндію. Себто – ви ж свої!

Не подіяло!

Москва добре знала, що Наришкин “санкціонований”, але думала: фіни не посміють. Дамо Анжелі та Франсуа маленького копняка: Ваші санкції до Фейги, як казали в Одесі.

А фіни Москві – тертого хріну: санкції, прошу пана.

Молодці, фіни!

Держіть европейську лінію і далі!

Лінія ця така: не поважаєш норм людського співжиття – пнешся в Наполеони (гібридні) — дістанеш по руках. І то так дістанеш, що ой! 500 літ миналося безкарно, але тепер зась!

Чого-чого, а нахабства гібридним героям вистачає: називають акцію фінів недружньою. Хто б казав! А нападати на мирного маленького сусіда дружньо? Ще й відтяти шматок землі для Карело-Фінської Соловецької Республіки це дружньо?

І як у таких “друзів” язик повертається говорити про дружність та недружність?

Таких “друзів” треба ізолювати від світу. Європейські санкції – це комарині укуси. Треба вичистити “друзів” з усіх міжнародніх організацій, бо вони там тільки на те, щоб боронити свою бандитську поведінку, свою агресію.

А фінам за европейську лінію подяка  від світу і від України:

Слава Гельсинкам!

Слава Україні!

Ганьба Гітлерам і гітлерівцям!

Святослав КАРАВАНСЬКИЙ, Нью-Йорк, спеціально для sknews.net 

Від редакції

МЗС РФ здивований рішенням уряду Фінляндії дозволити компанії «Ноптел» поставку в Україну тисячі лазерних далекомірів LRF200, якими можна обладнати системи управління вогнем і стрілецьку зброю.

"Такий крок фінської сторони не послужить інтересам встановлення миру і стабільності на Україні, особливо зараз, коли в результаті дуже непростих зусиль намітилося реальне просування сторін по шляху мирного врегулювання внутрішньоукраїнського конфлікту відповідно до закріпленими в резолюції РБ ООН 2202 мінськими домовленостями. Поставки потенційних елементів летальної зброї по суті можуть трактуватися в Києві як пряма підтримка лінії «партії війни», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, посол США Джефрі Пайетт заявив, що США «знають, що регулярні частини російської армії брали участь у захопленні Дебальцеве, у військових діях, які відбувалися вже після того, як Мінська угода мала набути чинності. Росія поставила сотні і сотні одиниць важкого озброєння з грудня, з моменту тиші, в тому числі й ті, які використовувалися в атаці на Дебальцеве».

Також, за словами посла, у США є докази того, що конфліктом на Донбасі керують російські генерали.

Окрім цього днями Міністерство оборони Фінляндії збирається ввести прискорену мобілізацію резервістів у зв'язку з кризою в Україні і обстановкою, що змінилася в галузі безпеки в Європі. Як заявив представник фінських сил оборони полковник Міка Калліомаа, резервістів почали запитувати про те, чи готові вони поповнити ряди солдатів країни швидше, ніж це потрібно за законом на даний момент.

«Обстановка в області безпеки навколо Фінляндії і в Європі змінилася за останній рік. Всі ці зміни... почалися з кризою в Україні», — Заявив Калліомаа.

Поки західні країни скорочували свої військові бюджети, Фінляндія продовжувала збільшувати витрати на армію. Зокрема, країна посилила свій арсенал, закупивши крилаті ракети в США. У червні ж видання Newsweek повідомляло, що Фінляндія проведе перше тренувальне бомбардування за 70 років. Крім того, в березні повідомлялося, що у Фінляндії побоюються опинитися під ударом у випадку конфлікту Росії з НАТО. Також на початку року стало відомо, що Росія перекинула солдатів до кордону з Фінляндією. Російські Збройні сили почали активно відновлювати стару радянську військову базу в Карелії, від якої до найближчого фінського міста 60 кілометрів.
За інформ. ЗМІ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?