Бортом автомобільного причепа проломило череп водія

Про нещасні випадки на Чернігівщині, в розслідуванні яких беруть участь страхові експерти з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області.

В ТОВ «Агрохолдінг Зеленівський» Бахмацького району, в полі, біля с. Зеленівка, після вивантаження снігу з автомобіля «КАМАЗ» з причепом, водій був травмований в результаті отриманого удару по голові бортом автомобіля. Наслідком цього нещасного випадку стали тяжкі наслідки такі як, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, отримані переломи кісток та забійні рани.

В смт Холми Корюківського району, в ПСП «Червоний маяк», смертельно травмований водій 1978 року народження.

Під час виконання ремонтних робіт на автомобілі КАМАЗ-43101 виникла потреба в нагріванні гайок для подальшого скручування та зняття стрем’янки кріплень осі балансиру ходової частини автомобіля. Відкрутивши та знявши одну стрем’янку для нагрівання гайок він попросив електрогазозварника підприємства допомогти у роботі. Зварювальник нахилившись між колесами автомобіля і газовим різаком почав зрізати гайки. Під час дорізання другої гайки ось балансиру з проворотом впала і ресорою вдарила водія в голову. Травма виявилася не сумісною з життям.

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області нагадує, що дотримання правил охорони праці роботодавцями і працівниками — єдиний шлях збереження життя і здоров’я працюючих на виробництві людей.

Микола Манжула,

начальник відділу профілактики страхових випадків – головний страховий експерт з охорони праці управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?