Спортсмен із Чернігова став чемпіоном з боксу

Песоцький боксДнями у Запоріжжі пройшов чемпіонат України з боксу серед чоловіків до 22 років.

Чернігівську область на цих змаганнях представляли 2 боксери. І обидва у вазі до 64 кг. Це Максим Воронін (ДЮСШ “Атлет”/КБ “Ринг”, тренер В. Бондаренко) та Денис Песоцький (ШВСМ, тренер П. Примаченко).

Воронін на стадії 1/8 фіналу у надважкому поєдинку переміг представника м. Бровари Віктора Мартушканова. Проте, у бою за вихід до півфіналу Максим у рівному протистоянні поступився Максиму Пилипцю з Донецька. Таким чином М. Воронін посів 5 місце чемпіонату.

Денис Песоцький у 1/8 фіналу переміг   достроково: Степан Овганісян з Харькова відмовився виходити на третій раунд. Перемога Песоцького ТКО2.

Наступною “жертвою” Дениса став дніпропетровець Богдан Віказін. Одноголосна перемога.

Песоцький бокс 2У півфіналі наш спортсмен розібрався з Андрієм Смірновим (Черкаси), а у фінальному двобої виявився сильнішим за кривдника Вороніна, М. Пилипця (Донецьк).

Таким чином, наша маленька збірна підвищила результат минулого року, коли в активі команди Чернігівської обл. були “бронза” і п’яте місце.

Тепер же один четвертьфіналіст і перше місце.

Вітаємо чемпіона України, майстра спорту, Дениса Песоцького та його тренера Павла Примаченка з цим почесним досягненням, вже у дорослому боксі, та бажаємо подальших перемог на шляху до боксерського олімпу!

16 жовтня в прес-центрі «Моє місто. Чернігів» відбулась прес – конференція чемпіона України серед чоловіків до 22 років Дениса Песоцького та його тренера Павла Примаченка.

Спортсмени відповіли на запитання журналістів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?