Боєць отримав поранення в зоні АТО, а його виселяють із житла

Вони захищають Україну, отримують поранення, а ситі й самозадоволені можновладці не розуміють «їхніх» проблем.
Нещодавно у Чернігові правовому центру «Справедливість» вдалося зібрати «житлову» комісію Чернігівської міської ради, але всі її члени були негативно налаштовані проти добровольця Євгена Руденка.
На комісії в Управлінні квартирного обліку та приватного житлового фонду Чернігівської міської ради члени комісії одноголосно вирішили виселити Євгена Руденка. Вони відмовились надати йому житло ще на один термін.
На комісії пролунало багато порад для Євгена. Йому радили наймати кімнату, адже в нього нібито вистачає зараз сплачувати комунальні платежі, які, до речі, він сплачує без найменшої заборгованості. Але ніхто не захотів розуміти, що людина отримала поранення в АТО і зараз всі гроші йдуть на лікування. Йому радили знайти роботу. Але ніхто не думає, що треба комусь захищати країну. Йому запропонували вступити до лав ЗСУ. Але ніхто не сприймає, що людина не бажає цього через свої моральні принципи.
Таким чином його позбавили можливості надалі перебувати у будинку комунального типу. Умовам проживання в ньому ніхто не позаздрить: відсутність гарячої води, кухні, обдерті стіни, бруд. Але це був хоч якийсь дах над головою. А взимку людині просто нікуди податися. В Управлінні квартирного обліку та приватного житлового фонду Чернігівської міської ради сказали: «У нас є ті, хто більше потребує цього житла».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?