Боєць «НЕО» перед строєм побратимів подарував дівчині обручку

АТО (5)5 квітня батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» повернувся додому після виконання бойових завдань в зоні АТО на Луганщині.

Біля будівлі УМВС міліціонерів зустрічали родичі, друзі та товариші по зброї. Після перших емоційних обіймів та палких привітань – шикування на плацу Управління. Командир роти спецпризначенців з позивним «Чабан» доповів керівництву, що всі бойові завдання підрозділом успішно виконані.

АТО (1)

 

 

Луганський напрямок – один з найнебезпечніших в зоні антитерористичної операції. Його особливість полягає в близькості кордону з Росією, через який постійно намагаються проникнути диверсійно-розвідувальні групи ворога. Тому бійцям доводилося воювати на два фронти, стримуючи російсько-терористичні війська і з боку РФ, і з боку терористичної ЛНР.

АТО (2)

Після відведення важкого озброєння від лінії розмежування терористи хоча і не в повній мірі дотримуються перемир’я, але обстріли з артилерії майже припинилися. Дошкуляють лише розвідувально-диверсійні групи, які обстрілюють українські блокпости, намагаючись проникнути вглиб нашої території. За місяць служби в зоні АТО спецпризначенці відбили понад два десятки таких атак.

АТО (1)

Але бійці батальйону не черствіють душею, не зациклюються лише на війні. Звичайні людські почуття проявляються в екстремальній ситуації гостріше й емоційніше. Вони тонше відчувають ціну життя, справедливості і, звичайно ж,кохання. Саме після повернення додому бійця батальйону з позивним «Нео» його стосунки з дівчиною отримали логічне продовження — перед строєм побратимів він освідчився коханій у почуттях та подарував їй обручку.

АТО (4)

Керівництво батальйону та побратими привітали бійця з важливим моментом у його житті.

Після нетривалої відпустки бійці спецпідрозділу повернуться до виконання службових обов’язків.

Борис КОНОВЧЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?