Біля кордону з Росією провели весняну толоку

Толока в Семенівці28 травня 2015 року активісти Семенівської районної організації провели толоку біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Під час акції націоналісти прибрали територію навколо пам’ятника, а також висадили квіти: чорнобривці та айстри. Свободівці переконані, що така акція дасть гарний приклад жителям Семенівки.

«Наша толока – це той невеликий внесок, який ми можемо зробити у справу вшанування великого генія, натхненника та пророка. Для кожного з нас Тарас Шевченко є символом, духом та прикладом незламності. Тарасове слово було актуальне в усі часи. Саме тому окупаційна влада забороняла найгостріші його поезії, натомість представляла нам Шевченка як лірика. Насправді ж Кобзар був революціонером, який розумів історичне прагнення українців до самостійності. На жаль, місцева влада не приділяє належної уваги підтриманню порядку біля пам’ятника Кобзареві. Саме тому семенівські свободівці щороку проводять цю толоку», зазначила голова Семенівської районної організації ВО «Свобода» Олена Добровольська.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?