Біля чернігівських гармат на Валу благодійний концерт Христини Панасюк

ПанасюкЗапрошуємо чернігівців та гостей міста на благодійну зустріч-концерт талановитої поетеси та виконавиці патріотичних пісень Христини Панасюк.

Захід відбудеться 14 серпня, у п’ятницю, о 17.00 на Валу, біля чернігівських гармат.

Організатори: Управління культури Чернігівської міської ради, Національний архітектурно-історичний заповідник «Чернігів стародавній».

Пісні молодої рівнечанки – вчителя і концертмейстера музичної школи № 2, а ще талановитої поетеси, співачки і волонтера Христини Панасюк – зараз відомі багатьом українцям. Проникливі і глибокі за змістом, вони нікого не залишають байдужими, вселяють віру в перемогу і піднімають бойовий дух. За це, власне, й полюбили їх українці, а особливо – наші військовослужбовці, які виконували чи виконують завдання в рамках антитерористичної операції на сході нашої країни.

Саме їм сьогодні Христина і присвячує левову частку свого вільного часу, відвідуючи з концертами військові частини, полігони і шпиталі, виступає і на передовій, і глибоко в тилу. А разом з цим, ще й допомагає усім необхідним – тим, що вдалось зібрати чи придбати на пожертви небайдужих краян. Такі зустрічі, як зізнається співачка, надихають її на нові пісні, додають віри у те, що разом нам під силу здолати усілякі негаразди. Ініціатором цих поїздок, здебільшого, є вона сама, втім, завжди радо зголошується виступити перед воїнами на їхні запрошення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?