Бійці АТО зустрілися з вихованцями дитсадка «Сонечко»

26 січня 2018 року у святково облаштованій музичній залі закладу дошкільної освіти «Сонечко» м. Бобровиця на Чернігівщині відбулась зустріч дітей, колективу та батьків вихованців з воїнами — учасниками АТО, які відстоювали цілісність України від ненажерливого російського ворога, тримали мирне небо над нашими головами.
На захід були запрошені учасники бойових дій Євген Данченко та Руслан Горда, волонтер Тетяна Даруга.
До зустрічі з воїнами дітки готувались з щирістю та відповідальністю. Старанно читали вірші, співали гарні пісні, виконували таночки для запрошених гостей. Вихованці садочку, педагоги та батьки намагались зігріти теплом своїх сердець дорогих гостей, зберегти у Героїв віру в те, що на них чекають, їм вірять, їх люблять і підтримують.
Зворушливо було дивитись, коли маленькі хлопчики підійшли до Захисників з подарунками, і так допитливо вдивлялись їм у вічі, а мужні чоловіки, відчувалося, — неабияк хвилювалися. Ще б пак! Адже заради кращого майбутнього цих дітей вони і пішли боронити країну. А коли сучасні герої потиснули руки майбутнім захисникам, то, здалося, хлопчики стали вищими на голову та гордо розправили свої плечі.
Зі щирими словами вдячності і підтримки до військових звернулась завідувачка дитячим садочком Ольга Рева. Від імені діток і колективу вона подякувала їм за мужню боротьбу та мирне набо над нами, а також передала зібрану допомогу бійцям, які зараз захищають нашу країну. До збору допомоги у садочку долучились всі — діти малювали малюнки, в яких дякували за мирне небо та захист, батьки вихованців та педагогічний колектив зібрали кошти і купили ліки та гостинці: каву, чай, печиво, цукерки.  На завершення свята заспівали чудову пісню про Україну та сфотографувалися з гостями.
Я, як волонтер, дуже дякую за запрошення на такий захід! Моя щира вдячність завідувачці садочку та вихователям за те, що виховують діток справжніми патріотами своєї країни! Дякую дітям за малюнки для наших захисників на сході України, які надихають їх на мужність, оптимізм і віру в Перемогу. Дитячі малюнки підбадьорять солдатський дух. Батькам та працівникам закладу дошкільної освіти «Сонечко» дякую за потрібні на фронті ліки та гостинці. Вже скоро зібрана допомога буде відправлена нашим Захисникам!
Тетяна Даруга, волонтер

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?