Бібліотекарі з Чернігова занурюють людей у казку. Фотофакт

Серйозні. Аякже. Майбутнє вибираютьСучасна бібліотека – не лише приміщення з рівними рядами книжкових стелажів, а ще й чарівний замок, де працюють люди, які можуть у певний час перетворюватися на справжніх чарівників. Без перебільшення. До речі, книги в їх руках стають магічними й запросто можуть передбачати майбутнє.

У цьому на власному досвіді переконалися випускники Михайло-Коцюбинської гімназії за кілька хвилин до свого прощального вальсу. У цей незабутній для них день працівники відділу обслуговування Чернігівської ЦРБ Олена Сердюк та Інна Шовкун підготували бібліотечну акцію «Нагадай собі майбутнє». Машину часу, звісно, ніхто не використовував. Проте на один казковий вечір, звичайні книжки перетворилися на передвісників долі, заховавши між своїх сторінок цитати-підказки.

Бібліотечна акція
Для збільшення фото клацніть по ньому

Селищний голова радився

Чарівні випускниці допомагають класному тату обрати свою підказку долі, заховану у книжціЮнаки та дівчата обирали свою книгу, із завмиранням серця читали передбачення й… посміхалися. Аякже. Якісне майбутнє гарантувалося. Наприклад, когось вже чекають столичні вузи, когось – цікава й улюблена робота, а комусь доведеться виконувати прохання: «Не забудь запросити й мене на весілля!» Ак Вельсапар «Смарагдовий берег». Тепер бібліотекарів сміливо можна запрошувати й на весілля. Вони і там «створять настрій», зануривши гостей у казку.

До речі, передбачення опинялися в потрібних руках – немов за адресою. От і не вір після цього книжкам!

Олена СЕРДЮК, м.Чернігів

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?