Безкоштовна психологічна реабілітація для учасників АТО

Дорожня карта учасникам антитерористичної операції для  забезпечення психологічною реабілітацією.

З моменту набуття статусу ветерана війни учасник АТО набуває право на отримання послуги з безкоштовної психологічної реабілітації.

Для отримання такої послуги необхідно  звернутися  до районного управління соціального захисту населення за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання.

Бійцю запропонують заповнити заяву.

До заяви необхідно додати такі документи:

  • копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

  • копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Боєць отримає направлення на реабілітацію, в якому будуть зазначені  дата початку та дата закінчення терміну реабілітації.

Учасник АТО має  прибути до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

Звертаємо увагу на те, що для отримання психологічної реабілітації жодних документів в медичних установах оформлювати не  потрібно.

З переліком установ, які надають послуги з психологічної реабілітації у 2016 році, можна ознайомитися в районному управлінні соціального захисту населення за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання.

Сектор Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції у Чернігівській області

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?