Батальйон «Чернігів» продовжує виконувати місію по захисту Батьківщини

PM655image007Захищати станицю Луганську від ворога 27 травня вирушив батальйон «Чернігів».

І хоча нині на Сході країни неспокійно, бойовий дух із захисту честі своєї держави відчувається на відстані. Тим не менше, майже у кожного з них є свої обереги.

Проводжати на Схід українських патріотів прийшли брати по зброї, друзі та рідні спецпризначенців. Напутні слова, щирі побажання, обійми.

PM878image005
Для збільшення фото, клацніть по ньому

Перед відправкою батальйону «Чернігів» до бійців звернувся начальник УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Едуард Альохін. Він підкреслив, що головне завдання бійців і командирів — сумлінно виконувати обов’язок, не кидати товариша в біді й прикривати один одного в бою, щоб усі повернулися додому живі і здорові.

PM4image002Заступник начальника Управління МВС в Чернігівській області капітан міліції Роман Пицків побажав чернігівцям стійкості і мужності, а від імені УМВС гарантував надійну підтримку.

PM192image003Ситуація на Сході залишається складною, російсько-терористичні війська не припиняють мінометно-артилерійських та ракетних обстрілів Станиці Луганської, є руйнування та жертви серед цивільного населення. Тому наші земляки в зоні відповідальності не втрачають пильності.

PM519image001Бійці відчувають підтримку як держави, так і волонтерів, які доставили бійцям продуктові набори, засоби гігієни, та фірмові сухі борщі.

PM276image006Перед тим, як відправитися на Схід, батальйон прочитав молитву українського патріота.

Чернігівці змінять на позиціях в Станиці Луганській своїх побратимів, які вночі 27 травня вже повернулися зі Сходу.

Сергій БРИЛЬ

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?