Артисти з Чернігова виступили на Донбасі перед бійцями 13 батальйону

16 січня 2019 року артисти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм у місті Торецьк на Донеччині привітали із різдвяно-новорічними святами бійців 13 окремого мотопіхотного батальйону.

Батальйон був створений у квітні 2014 року саме на Чернігівщині, а також жителів міста. Культурно-мистецький захід було ініційовано громадською організацією «Спілка 13-го БТРО» за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської обласної адміністрації.

У виконанні артистів філармонійного центру — Олени Белеванцевої (матері загиблого Героя Володимира Близнюка, який воював у складі саме 13 батальйону), заслуженого артиста України Володимира Гришина, лауреатів всеукраїнських і міжнародних конкурсів В“ячеслава Мацвійка, Марини Коваленко, Світлани Примак, а також Ганни та Дарини Михневич, Яни Корольової прозвучали твори вітчизняних авторів — як патріотичні (такі як поема «Рубікон», пісні «Україна», «Браття Українці», «Україна — це ми»), так і святково-ліричні («Новий рік», «Любиш чи не любиш», «Білі троянди», «Чому так плаче скрипка», «Розпалю вогонь»...).

Артисти привітали військовослужбовців 13 батальйону з Різдвом Христовим та Новим роком і побажали їм якнайшвидше повернутися додому живими і здоровими — і з перемогою!

« За своє кохання і за рідну землю треба боротися до перемоги! Ми землі своєї не віддамо нікому, за нами Правда і Бог», — сказала Олена Белеванцева.

Олександр Соломаха

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?