Андрій Міщенко розкритикував урядовий проект медичної реформи

Міщенко9 липня 2015 року відбулася зустріч голови Чернігівської обласної «Свободи» Андрія Міщенка та народного депутата України свободівця Юрія Бублика з трудовим колективом Чернігівської обласної дитячої лікарні.

У ході зустрічі Андрій Міщенко розкритикував урядовий проект медичної реформи. Зокрема, націоналіст негативно оцінив запровадження практики приватизації лікувальних, освітніх та профспілкових закладів.

«Забезпечити гідний рівень медицини та освіти – головний обов’язок держави, яка має дбати про здоров’я нації та рівень освіти українців», – говорить націоналіст.

Крім того, очільник чернігівських свободівців ознайомив колектив лікарні з «Програмою захисту українців» – основним програмовим документом «Свободи», а також відзвітував про свою діяльність на посаді народного депутата України VII скликання.

Зокрема, Міщенко повідомив про свій внесок у реформування прокуратури: скасування практики видачі житла для прокурорів, запровадження звіту прокурора перед місцевими радами, зміни щодо кваліфікаційних вимог співробітників прокуратури.

Своєю чергою, народний депутат Юрій Бублик висловив підтримку побратимові на проміжних виборах до Верховної Ради та зазначив: «Ми разом із Андрієм Міщенком у Верховній Раді VII скликання пліч-о-пліч боролися з режимом Януковича, боролися з олігархами. На жаль, до нового парламенту знову потрапили ставленики олігархів. Олігархи – це люди, що здобули право власности на підприємства, які будували наші батьки та діди. Саме вони керують зараз нашою державою. Для того, щоби постійно бути у владі, олігархи взяли під контроль всі медіяресурси. Одним із елементів боротьби з олігархічною владою, який пропонуємо ми, є запровадження заборони брати участь у виборах тим партіям, які зареєструвалися напередодні виборів».

Ігор ГАВРИЛЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?