Активісти наводять лад у найстарішому парку Ніжина

Активісти формації «С14» започаткували міську толоку під назвою «Відродимо Графський парк».

Попри робочий час, до благоустрою найстарішого парку Ніжина долучилися мешканці прилеглих будинків, викладачі Ніжинського Університету імені Миколи Гоголя, і навіть один із колишніх керівників міста, який вболіває за «зелену перлину» Ніжина. 

Про це повідомляє формація «С14».

Національні активісти разом із містянами розчистили від сміття й завалів старий баскетбольний майданчик, звільнивши асфальтоване покриття від багаторічних повзучих рослин, що почали руйнувати тверде покриття. Також ліквідували три стихійних сміттєзвалища, зібравши понад 12 пакетів сміття.

Найголовніший з цієї толоки це те, що націоналісти першими почали звільняти Графський парк, закладений в англійському стилі, від зеленої порослі, що заполонила всю зону відпочинку, перетворивши її в непролазні хащі та рай для комарів.

Активісти ставлять собі амбітну мету – відновити спортивний майданчик, а саму територію Графського парку перетворити на улюблене місце відпочинку для ніжинців. Відтак, представники формації «С14» звертаються до спеціалістів з арт-декору допомогти їм у облаштуванні найстарішого парку Ніжина, адже багато років територія зеленої перлини Ніжина дарувала його мешканцям не тільки прохолоду в літню спеку, але і творче натхнення та сили на потужні спортивні та трудові звершення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?