А судді хто? Інтереси міської громади суд та влада проігнорували

тарифиЯк ми вже повідомляли, 9 квітня відбулося засідання Деснянського районного суду щодо оскарження  ухвали цього ж таки суду по зупиненню рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30 березня 2015 року «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті» яким зупинялося рішення виконавчого комітету Чернігівської міської  ради щодо підвищення вартості проїзду в Чернігові.

Під час засідання суду, перед приміщенням, представники обласної організації  «Демократичний Альянс» провели пікетування проти підвищення тарифів. У цей же час навпроти них провели свою акцію і перевізники зі зворотною вимогою: тарифи, які вже встигли значно підвищити, залишити.

Нагадаємо, що 3 березня представники «ДемАльянсу» звернулися до Деснянського районного суду м. Чернігова з клопотанням про забезпечення позову шляхом зупинення дії рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради №76 від 30 березня 2015 року «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті». Тоді суд, розглянувши позовну заяву, ухвалив клопотання та призупинив дію рішення виконкому щодо проїзду в громадському транспорті.

А вже 8 квітня Чернігівська міська рада звернулася до Деснянського районного суду м. Чернігова з заявою про скасування заходів забезпечення позову «ДемАльнсу».

Сьогодні, 10 квітня, Деснянський суд своєю ухвалою зобов`язав  чернігівців та гостей міста сплачувати за проїзд  більше, ніж було до цього часу, тобто в маршрутці вже буде не 2,50, а 3,50, аналогічно збільшується вартість проїзду і в інших видах транспорту. Ухвала набирає чинності за декілька днів і у випадку відсутності оскарження, збільшена вартість вже «узакониться» назавжди.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?