«Десна»-Чернігів: бойова нічия в Ковалівці

29 листопада матч одинадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти Чернігівської «Десни» провели на виїзді в Ковалівці Київської області проти місцевого «Колоса».

Першими рахунок у матчі відкрили ковалівські футболісти. На 11-й хвилині гравець «Десни» Андрій Мостовий у власному карному майданчику, зіграв рукою, і арбітр матчу Віталій Романов призначив пенальті, яке реалізував Володимир Лисенко.

Чернігівські футболісти прагнули відігратися і в середині першого тайму отримали шанс. Під час боротьби у штрафному майданчику господарів, м’яч влучив у руку гравця «Колоса» Олександра Чорноморця, і арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Пилип Будківський бездоганно виконав удар з пенальті, зрівнявши рахунок.

Після перерви чернігівські футболісти заволоділи ініціативою. На 52-й другій хвилині гри гравець «Десни» Юхим Конопля вивів чернігівців вперед, але арбітр матчу Віталій Романов, переглянувши епізод взяття воріт у системі VAR, скасував забитий гол. Слід зазначити, що під час перегляду, арбітр угледів гру рукою захисника «сіверян» Максима Імерекова на початку атаки.

Майже весь другий тайм «Десна» володіла ініціативою і була близькою до перемоги, але здобути заповітні три очки не вдалося.

Після матчу головний тренер «Десни» Олександр Рябоконь зазначив: «Дуже хотіли перемогти, були близькі до успіху, але «Колос» зіграв достойно».

Отже, після бойової нічиєї з ковалівським «Колосом» з рахунком 1:1, «Десна» продовжує перебувати на четвертій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує в Чемпіонаті київське «Динамо», друге місце посідає донецький «Шахтар», замикає чільну трійку полтавська «Ворскла».

Матч дванадцятого туру Прем’єр-ліги футболісти чернігівської «Десни» проведуть 6 грудня вдома проти полтавської «Ворскли».

Результати матчів 11 туру:

«Колос» (Ковалівка) — «Десна» (Чернігів) 1:1.

ФК «Олександрія» — «Рух» (Львів) 0:0. «Динамо» (Київ) — «Ворскла» (Полтава) 2:0.

ФК «Львів» — ФК «Маріуполь» 1:3. СК «Дніпро-1» — «Шахтар» (Донецьк) 0:1.

ФК «Минай» — «Зоря» ( Луганськ) 0:3. «Інгулець» (Петрове) – «Олімпік» (Донецьк) 2:1.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?