Чернігів підготувався до вересневої сесії

Засідання Погоджувальної ради перед сорок п’ятою сесією Чернігівської міської ради сьомого скликання відбулося в Чернігівській міськраді.

Головував на засідання чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Він оголосив, що на сесійне засідання міської ради, яке відбудеться 26 вересня 2019 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул.Магістратська, 7), виноситься 15 питань.

«Маємо надзвичайно напружений і складний порядок денний», — попередив міський голова.

Ознайомитися з переліком цих питань можна, зокрема, в розпорядженні міського голови про скликання сесії, яке оприлюднене на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі «Публічна інформація».

У цьому ж розділі у загальному доступі до кожного з цих питань є проект рішення, підготовлений профільним структурним підрозділом міської ради.

Також протягом цього та наступного тижня всі питання розглядатимуться профільними депутатськими комісіями, графік засідань яких теж оприлюднений на веб-порталі.

Окрім того, на засіданні Погоджувальної ради Владислав Атрошенко повідомив, що додатковим питанням на сесії може стати кадрове – щодо дострокового складення повноважень секретаря міської ради, який повідомив про свій намір написати таку заяву.

- В принципі, у нас з Максимом Петровичем нормальні робочі стосунки були і лишаються. Він раніше казав про це бажання — я запропонував йому дочекатися парламентських виборів і він дослухався. Зараз, якщо Ваше рішення зміниться – ще попрацюєте, якщо Ви подасте заяву – будемо її розглядати. Представників фракцій я просив би це питання не загострювати, серйозних розбіжностей у нас немає, - зазначив він.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?