875 тисяч гривень боргів по зарплаті стягнули на Чернігівщині

У січні державні виконавці Чернігівщини стягнули понад 875 тисяч гривень боргів по зарплаті.

Питання ліквідації заборгованості по заробітній платі та інших виплат, пов’язаних з трудовими правовідносинами, є для органів державної виконавчої служби пріоритетним. Робота у цьому напрямку не зупиняється й триватиме, доки існуватиме проблема невиплати заробітної плати.

«Наразі Міністерством юстиції України створено ефективні способи виконання судових рішень, які державні виконавці успішно використовують у своїй діяльності. Так, лише протягом січня 2020 року з підприємств-боржників Сумської, Полтавської та Чернігівської областей було стягнуто 3,1 мільйона гривень», – зазначила Ірина Свистун, начальниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшли Сумська, Полтавська та Чернігівська область.

У Чернігівській області протягом зазначеного періоду фахівці юстиції повернули понад 875 тисяч гривень заборгованих по заробітній платі коштів.

Варто зазначити, що з ПАТ «ЧеЗаРа» (колишній «Чернігівський завод радіоприладів») державні виконавці стягнули левову долю від загальної суми – 800 тисяч гривень.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?