3-річний малюк дві доби блукав сам у полі

В Чернігівській області поліція спільно з громадськістю розшукала малюка, зниклого дві доби тому. 

Про це повідомили в поліції Чернігівської області.

Після майже двох діб напружених пошуків поліцейські та представники громадськості розшукали живим і неушкодженим трирічного хлопчика, який зник у місті Бобровиця Чернігівської області.

7 серпня після двадцять другої години до Бобровицької поліції надійшло звернення 29-річної місцевої мешканки, що зник її малолітній син 2015 року народження. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що в обід мати залишила двох малолітніх дітей на батька та пішла у справах.

Коли повернулася, виявила відсутність меншого хлопчика, чоловік у цей час спав. Батьки безуспішно намагалися розшукати сина самостійно, і лише пізно увечері звернулися до поліції.

Для пошуку зниклої дитини по тривозі підняли увесь особовий склад Бобровицького відділення поліції. Невдовзі до них приєдналися рятувальники Держслужби з надзвичайних ситуацій, військовослужбовці Національної гвардії, бійці роти спеціального призначення «Чернігів», кінологи обласної поліції, оперативники карного розшуку, ювенальна превенція та активна громадськість. Учасники пошукової операції провели ретельне прочісування місцевості з поступовим віддаленням від місця зникнення дитини.

Сьогодні близько опівдня пошукова група з числа поліцейських та громадськості знайшла малюка живим і неушкодженим. Учасники пошуків повідомили, що виявили дитину у полі за півтора кілометра від міста. Хлопчика доставлено до медичного закладу для комплексного обстеження.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?