26-річний міліціонер із Чернігівщини загинув на Донеччині

Науменко Олег11 березня рідні, побратими і колеги по службі провели в останню путь помічника оперативного чергового Корюківського райвідділу внутрішніх справ сержанта міліції Науменка Олега Геннадійовича.

Міліціонер загинув у зоні проведення АТО, де виконував бойові завдання у складі зведеного загону УМВС України в Чернігівській області.

15 лютого під час обстрілу блокпосту російсько-терористичними військами біля Чорнухиного Луганської області Олег Науменко отримав осколкові вогнепальні поранення і був доставлений до військово-польового шпиталю поблизу Дебальцевого Донецької області.

Наступного дня колона, яка транспортувала поранених у Артемівськ, була обстріляна бойовиками і зв'язок з Олегом перервався. Увесь цей час керівництвом УМВС проводилися пошуки зниклого міліціонера. За дорученням очільника обласної міліції Вадима Філашкіна була створена спеціальна пошукова група. На жаль живим Олега Науменка знайти не вдалося.

10 березня тіло загиблого впізнала дружина загиблого міліціонера серед тіл, переданих представниками терористичної ДНР до бюро судово-медичних експертиз м. Дніпропетровська. Олег загинув у 26 років від множинного вогнепального поранення в груди.

Керівництво Управління МВС України в Чернігівській області та особовий склад висловлює співчуття близьким і рідним загиблого правоохоронця, всім, хто знав і поважав Олега Геннадійовича. Пам'ять про нього назавжди залишиться в серцях співробітників органів внутрішніх справ.

Словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати побратима. У цей скорботний час поділяємо біль і сумуємо разом з родиною загиблого. Світла пам’ять Герою, царство йому небесне.

Борис КОНОВЧЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?