25% знижки – адже 25 років незалежності! Створіть сайт самі

25% ЗНИЖКИ НА ВІДЕОКУРС “ЯК СТВОРИТИ БЛОГ НА WORDPRESS V2.0” ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ.

Шановні друзі! За кілька днів ми будемо відзначати найважливіше свято в історії нашої держави – День Незалежності! Це дійсно історична подія та знакове свято для нас, адже Україна уже 25 років (чверть віку) будує новий шлях розвитку, незалежний шлях, самостійний. Тут я прошу не плутати державу і владу, з владою нам не щастить якраз таки оці 25 років, але то все залежить від нас самих, від народу, за кого голосуємо, кому віримо і що слухаємо та дивимось. Та не про це зараз.

До Дня Незалежності України

Я дуже хочу, щоб День Незалежності набув статусу найважливішого свята для кожного українця, от таки для кожного, тому що це дійсно так! Адже завдяки справжнім патріотам, таким як В’ячеслав Чорновіл, ми не залишились васалами іншої держави, а стали незалежними!

Ми в сім’ї завжди шануємо цей день і дітей привчаємо, що День Незалежності – це не просто державний вихідний, це щось більше та важливіше, це злам історії, це нова гілка розвитку України, як європейської держави і дай Бог, щоб ні ми, ні наші діти більше ніколи не знали, що таке бути сателітами та підкорятись комусь, ми – незалежна європейська країна і нехай так буде завжди.

Від редакції. Сайт https://www.sknews.net/на якому зараз Ви читаєте цю інформацію, створений завдяки відеокурсу Олега Волощука.

Я довго думав, як Вас привітати і вирішив, забігаючи трішки наперед, подарувати Вам 25% знижки на курс “Як створити блог на WordPress v2.0”, в подяку за те, що Ви читаєте мій блог, коментуєте, надсилаєте хороші слова на електронну пошту – це для мене дуже важливо, адже саме Ваша увага і спонукає мене рухатись далі та розробляти нові курси (зараз в роботі аж цілих три). Більше інформації на моєму  БЛОЗІ ТУТ.

Ваш Олег ВОЛОЩУК

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?