25 конкурсантів з усієї України виборюють звання «Учитель року – 2019»

У Сумах триває заключний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» з предмету «Захист Вітчизни».
Чернігівщину представляє Ігор Білецький з Чернігівського ліцею №16.
У Сумах, 25 конкурсантів з усієї України та 10 членів журі визначають переможця заключного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» з предмету «Захист Вітчизни».
— Як представник Луганської області, хочу нагадати, що для жителів Луганщини і Донеччини, захист Вітчизни – це не просто слоган і назва предмету, це − сенс життя, — зазначив голова журі, начальник комунального закладу «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», полковник Валерій Ємбаков.
Випробування для вчителів розпочалися конкурсним змаганням «Практична робота». За специфікою його проведення, кожен учасник, шляхом жеребкування та вільного вибору (із певної кількості запропонованих) обирав тематичне завдання.
Після годинної підготовки, протягом наступних 15 хвилин, конкурсант мав його реалізувати та відповісти на численні запитання журі.
Окрім цього, упродовж семи днів, вчителі візьмуть участь у випробуваннях «Методичний практикум», «Тестування з фахової майстерності», «Проект», «Урок», а також матимуть змогу ознайомитись із визначними пам’ятками Сум та області.
Ім’я переможця стане відомо вже 12 квітня.
 
Олександр Штупун, відділення спеціальних кореспондентів Інформагентства Міноборони України (м. Чернігів)

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?