21 особу на Чернігівщині зареєстрували мільйонерами

На Чернігівщині 21 особа задекларувала отримання у 2018 році доходів понад 1 млн гривень.

У головному управлінні ДФС у Чернігівській області проінформували щодо перебігу 3-х місяців кампанії декларування доходів, одержаних громадянами у 2018 році.

В управлінні податків і зборів з фізичних осіб зазначили, що податкові декларації про майновий стан і доходи за 2019 рік подали 4468 громадян, які задекларували 481,2 млн грн доходів. Із загальної кількості декларантів — 2045 громадян, які обов’язково повинні задекларувати доходи. Вони самостійно визначили до сплати в бюджет понад 5,6 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 1,3 млн грн військового збору.

Серед загальної кількості поданих декларацій, доходи понад 1 млн грн задекларував 21 громадянин (загальна сума доходу складає 27,8 млн грн), до сплати в бюджет громадяни самостійно визначили 395,3 тис грн податку на доходи фізичних осіб та 71,5 тис грн військового збору.

Інші 2423 громадянина подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 5,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто громадянам понад 1,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Підготувала Світлана Стрижак

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?